Skapa sommarminnen åt Egon

By | 26 april, 2015

Även om både Egon och jag älskar filmer och TV-serier så försöker jag att vara en ansvarsfull pappa ändå. Nu när sommaren är i antågande så kommer det helt enkelt att bli mycket utetid och därmed basta! Även om Egon brukar vara bra på att hitta på saker att göra själv så har ju jag som förälder också en plikt att försöka ordna med upplevelser, upplevelser som ett litet barn inte kan ordna på egen hand. En sak som jag nu gjort slag i saken i är att – skaffa en båt! Ingen stor båt utan en mindre sak med plats för två personer (mer behövs inte), alltså ingen dyr grej. Den har jag tänkt att vi ska använda mycket i sommar – bad, fiske och allt annat roligt som man kan göra till sjöss.

Egons flytväst

Egons nya flytväst!

Inspirationen till det hela kommer sig av att jag när jag själv var barn ofta följde med mormor och morfar i deras motorbåt, vilket jag tyckte var det roligaste som fanns. Det är minnen som jag fortfarande bär med mig. Om Egon i framtiden minns sina barndoms somrar lika ljust som jag, ja då har jag lyckats som pappa!

Att köpa båt är givetvis den stora grejen, men det är mycket runt omkring som tillkommer också. Som det där med flytväst. Här kompromissar jag inte, utan Egon ska ha det säkraste som finns för hans ålder, oavsett vad det kommer att kosta. För som jag sade: jag försöker vara den bästa pappan i världen på alla sätt och vis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *